dilluns, 2 de novembre del 2015

Cap de setmana de curses

Ahir al mati el GE Capgirell – Trailrunning Vilajuïga va estar molt ben representat per alguns dels seus corredors en dues curses de la nostre província, la CAT Torroella de Montgrí i la Cursa Muntanya de Girona.

A l’última cursa de la Lliga Montgrí Trail celebrada a Torroella de Montgrí en Martí Padrosa va acabar en 6a posició amb un temps de 1h44min09seg en la distancia de 21km, mentre que en la distància de 10km, Joan Hornos 15è general i 1er sub 20 (53min52seg, Manuel Lopez 29è (1h03min20seg), Toni Lopez 33è (1h04min54seg) i Marc Palos 45è i 2on sub 20 (1h17min09seg)

Pel que fa a la Cursa Muntanya de Girona, una de les nostres joves promeses va aconseguir una magnifica tercera posició en la categoria sub 23 del recorregut Trail de 18km i +800mD

Moltes felicitats a tots els corredors!!